
Lasagne med grillet chili & salat
Ingredienser
Lasagne
Kjøttdeig
½ rødløk, hakket
Hvitløk
Hermetiske tomater
Tomatpure
Chili
Fløte
Lasagneplater
Hvitost (eks: vellagret norvegia)
Oregano
Salat
½ rødløk
Cherrytomater
Babyspinat
Fetaost
Avokado
Salt
Pepper
Til servering
Parmesan
Creme Fraiche
Olivenolje
Basilikum (frisk)
Sånn går du frem
Bruk grillfunksjon i stekeovn til å grille chilier til de blir nesten brente. Gi de et par små snitt så de ikke eksploderer. Rundt 5 min på hver side. Ta ut chiliene og la de kjøles ned.
Sett stekeovn på 225°C med over- og undervarme.
Stek hakket løk til den begynner å bli gjennomsiktig. Tilsett hvitløk, bruk presse eller hakk med kniv. Stek i 1-2 min.
Tilsett kjøttdeig og stek til den har jevn bruning.
Ha i tomater og tomatpuré. Småkok i 15-30 min.
Smak til med salt, pepper og oregano. Og tilsett fløte.
Legg tomatsaus og lasagneplater lagvis, til slutt ost hvitost og parmesan.
Stek i 25 til 30 min.
Server med salat. Topp med creme fraiche, olivenolje, basilikum og parmesan : )