
Penne Milanese
Ingredienser
Penne pasta
Hermetiserte tomater
Smør
Fløte
Bacon, del i 1×1 cm terninger
Hvitløk
Chili
Oregano
Olivenolje
Parmesan
Salt
Pepper
Sånn går du frem
Tips: Ta ut baconet fra kjøleskapet ca. en time før du lager mat, da stekes det lettere.
Del opp bacon. Stek på medium varme til du får sprø og møre biter.
Ta ut terningene, men behold baconfettet, tilsett knust hvitløk og stek i ca 1 minutt, tilsett tomater, smør, chili. La småkoke i 30 min.
Sett på saltet vann til pasta.
Bruk en stavmikser på sausen til du får en jevnere masse. Tilsett baconterningene, fløte, og smak til med salt, pepper og oregano.
Når pastaen er ferdig, hell litt av vannet i sausen, og bland pastaen godt inn i sausen.
Topp med parmesan og server 🥰